Over ons

Al tientallen jaren zijn wij gespecialiseerd in het fabriceren van betonnen producten, waaronder biggenruggen. Dit doen wij middels het direct-ontkisting systeem, waardoor we in korte tijd veel kunnen produceren en daarmee de laagste prijzen hanteren.

Scherpe prijzen

Door ons direct-ontkist systeem kunnen wij lage prijzen hanteren.

Duurzaam

De biggenruggen worden gemaakt van gerecycled betongranulaat.

Gecertificeerd

Wij zijn KOMO gecertificeerd en ISO 9001 gecertificeerd fabrikant.

Klantbeoordeling 9.4

Klanten waarderen onze service en prijs-kwaliteitverhouding.

Scherpe prijzen

Dankzij ons direct-ontkist-systeem kunnen wij grote aantallen biggenruggen per productiedag produceren, in onze eigen fabriek. Daardoor hebben wij niet alleen een snelle levertijd, maar hanteren wij ook nog eens de scherpste prijzen. 

Duurzaam

Wij zetten in op een CO2 neutrale productielocatie. Hierbij maken wij onder andere gebruik van gecertificeerd gerecycled betongranulaat als toeslagmateriaal. Ook wordt er een CO2-arm bindmiddel toegepast, met behoud van de vereiste betonkwaliteit.

KOMO-keurmerk​

Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij onze producten van topkwaliteit beton, die voldoen aan de hoge duurzaamheidseisen. Onze fabriek is KOMO gecertificeerd (Kiwa criteria 73, categorie 2) en ISO 9001 gecertificeerd.

Tevreden klanten

Klanten waarderen onze prijs-kwaliteitverhouding en service. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Binnen 24 uur ontvangt u een offerte! De meeste type biggenruggen hebben wij op voorraad en worden dus snel geleverd.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse in biggenruggen? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!